Aanpassingen eindejaarsbericht belastingtarieven 2013

Ministerie van FinanciënDeze week verwees ik naar het overzicht van wijzigingen in de belastingheffing per 1 januari 2013. Dit overzicht van de belastingtarieven 2013 is op enkele onderdelen aangepast. Dit betreft onder andere de ouderschapsverlofkorting en ouderenkorting en de renteaftrek over een restschuld.

De Eerste Kamer heeft op 18 december ingestemd met het Belastingplan 2013, het wetsvoorstel Overige fiscale maatregelen 2013, de Wet herziening fiscale behandeling eigen woning en de Wet elektronische registratie notariële akten. Dat betekent dat per 1 januari belastingtarieven wijzigen.

Eerder deze week kwam het ministerie van Financiën met een eindejaarsbericht. Dit bericht is nu aangepast. Lees het aangepaste eindejaarsbericht van het ministerie voor de belangrijkste (cijfermatige) wijzigingen in de rijksbelastingen per 1 januari 2013.

Print Friendly, PDF & Email

HW

Ik ben kandidaat-notaris. Daarnaast ben ik actief op het gebied van de sport tennis en kook ik graag. Vastgoed en familierecht zijn mijn specialismen binnen het notariaat. Bij al deze zaken probeer ik Social Media in te zetten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: