Doe de test: Zó zijn we niet getrouwd! Over trouwen en samenwonen

Trouwen, geregistreerd partnerschap of samenwonen; welke vorm past het beste bij je? Ben je al jaren samen? Dan is het goed om eens na te gaan of de gemaakte afspraken nog wel passen bij je huidige situatie, privé en zakelijk.

Een eigen bedrijf, de komst van kinderen of een toekomstige schenking kan een reden zijn om je huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden of samenlevingsovereenkomst aan te passen. Wil je meer weten?

Kijk op de website www.zozijnwenietgetrouwd.nl. Dit is een initiatief van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB).

Op deze site kun je online een test doen: voor als je getrouwd of geregistreerd partner bent, of als je samenwoont (al dan niet met een samenlevingscontract). Na het doen van de test ontvang je direct een advies. Om direct de test te doen volg deze link: http://www.zozijnwenietgetrouwd.nl/doe-de-test.

Wil je iets meer informatie over een samenlevingscontract of getrouwd zijn met of zonder huwelijkse voorwaarden of geregistreerd partner met of zonder partnerschapsvoorwaarden? Lees dan deze brochure:

Samen Verder - Brochure

Print Friendly, PDF & Email

Hans-Willem Heetebrij

Ik ben notaris/partner bij een notariskantoor. Vastgoed en familierecht zijn mijn specialismen binnen het notariaat. Daarnaast ben ik een fan van Social Media.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.